Invitasjon til Bokn Opp – 25 april kl.1300

Bilde

Bookmark and Share

Hei alle sykkelvenner
Sykkelsesongen er i gang, og mange har vært ute på treningsturer allerede.
Lørdag 25. april kl 13.00 ønskes det for 4. gang velkommen til sykkelrittet Bokn Opp.
Dette er et kort og intenst terrengritt i Bokn Kommune, fra Føresvik kai til toppen på Boknafjellet 294moh.
Rittet går delvis på grus/sti/asfalt og er bare 5,5 km langt, men utmerker seg med at de siste 1300 meterne mot toppen av Boknafjellet har en stigning på 15-20%.
En skikkelig utfordring, eller som vi har valgt å kalle det ”Ein kamp mot deg sjølv”. Men alle klarer det, og skulle du måtte gå av sykkelen underveis er du ikke alene.
Uansett om du kjemper mot deg selv eller naboen er det utrolig flott å nå toppen med fantastisk utsikt over Rogaland i alle himmelretninger.

Et perfekt ritt å starte sesongen med J
Se vedlagt plakat. Vi setter pris på om Dere som mottar denne henvendelse sprer den videre hos Deres medlemmer J

For påmelding og mer info finner Dere ved å følge linkene under.

Arrangører er Falkeid IL Sykkel og Bokn SK.

Link:
http://www.kxweb.no/portal/theme/organization/news/show.do…

og/eller

www.boknopp.no

Plakat 2015_V.1.1.1-page-0

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Juniorene i sesongens første Simplicity Terrengcupritt – Rundeskogen

Bilde

Bookmark and Share

Junior gruppen til DSK har deltatt i sesongens første Simplicity Terrengcupritt i Rundeskogen. Rittet fant sted mandag 16.mars.

For mer info: http://www.sykkelklubben.com/index.php/34-klubben/300-invitasjon-til-simplicity-terrengcup-2015.

Her er rapport fra Kjell Inge Edland (DSK):

«Ja da var me igang igjen med ritt på ungdomane og ongan. Det var en kjekk start på sesongen, med terreng tempo.

God innsats på alle, dette var bare starten og nå kommer fortsettelsen fremover. Dettan ska bli kjekt. Og til dei som arrangerer dette, vis dei tilfeldigvis sko lese dette. Tusen takk for en bra start i år»

1. Temporitt Simplicity Terrengcup Rundeskogen - bilde 2

DSK Juniorene på terrengcup Rundeskogen 16.mars

 

Dorte Larsen

Dorte Larsen

 

1. Temporitt Simplicity Terrengcup Rundeskogen - bilde 7

Ivrig DSK’er ute i løypa

 

 

 

Les videre

Årsmøte for DSK 2014

Bookmark and Share

DSK sitt årsmøte for 2014 ble avholdt 27 februar i flotte lokaler på Grand Hotell i Egersund. Leiv-Petter Skadberg ble valgt som møteleder, Kjetil Torgersen og Tone Lise Åse ble valgt til å skrive møteprotokollen. Alle saker ble behandlet og enstemmig vedtatt. Av innkomne forslag ble det vedtatt å endre styrets sammensetning til 7 styremedlemmer i  tillegg til leder/nestleder. Nytt medlem vil bli dugnadsansvarlig. Årsmøtet gir det nye styret fullmakt til å finne et medlem som kan ta vervet som dugnadsansvarlig. Valgkomiteen med Christer Viggen i spissen skal takkes for å ha gjort en bra jobb i forkant av årsmøtet.

Etter den offisielle delen av årsmøtet ble det informert om følgende:

Farsund er i en prosess om å starte opp sykleklubb. Dalane SK vil bistå med å arrangere Pretor Farsund den 2 mai. Erik og Kjetil Torgersen har vært på befaring, og løypa er satt. Dette vil bli et rimelig treningsritt, på samme måte som de andre Pretourene (Dalane, Nærbø, og Sandnes).

Kjetil Torgersen har de siste år tatt initiativ til å ta DSK sine medlemmer ut på tur. Det har vært arrangert turer til Haugesund (Hårfagrerittet), og til Gyland (Gyland rundt). Kjetil lurer på hva medlemmene tenker/ønsker angående tur. Hva kunne medlemmene tenke seg? Lyngdal/Okserittet, Kristiansand/Otrarittet, Grenserittet? Danmark? Tyskland? Mulighetene er mange. Et alternativ som Kjetil kom opp med er Flandern Rundt i Belgia i 2016. Tanken er man sykler turrittet som går på lørdagen og stiller seg opp i veikanten på søndagen for å følge proffrittet. En spennende tanke, virket som flere umiddelbart ble giret på Flandern. De som har innspill og ønsker rundt dette bes ta kontakt med Kjetil!

De som møtte frem fikk utdelt opptrykket hefte av sportslige begivenheter 2014. Denne kan også lastes ned i PDF via denne linken: Sportslige aktiviteter 2014

dsk_styret_2015

Det nye DSK-styret

 

IMG_7681

Takk til Leiv-Petter Skadberg (til venstre) som tok oppgaven som møteleder!

IMG_7682

Kasserer Carl-Arthur Tønnessen presenterte nok en gang hyggelige regnskapstall!

IMG_7691

Hilde Hetland med pokaler som bevis på at hun er klubbmester både tempo og terreng!

IMG_7693

Juniorgruppen ble premiert for god innsats og prestasjoner i 2014. Her mottar Kjell Ingvar Sandsmark innsatspokal for sin 3.plass under regionsmesterskapet terreng i Arendal juli 2014.

IMG_7696

Stig Erik Kristiansen (til venstre) og han som aldri sier nei når han blir spurt om noe: Kjell Inge Edland (til høyre) får blomster for sine bidrag med å trene juniorgruppen og ta dem med på turer og ritt! Lars Magne Larsen skal også nevnes, han er også en del av trenerteamet i juniorgruppen og skulle også fått blomster hadde han vært tilstede.

IMG_7697

Harald Mong fikk blomster for å alltid å stille Ishallen til disposisjon ved klubbmøter, og i tillegg en særdeles god innsats som spinningsinstruktør!

IMG_7700

Thore Thengs fikk blomster for 2 års innsats i styret som web-ansvarlig. Thore går over i en mer sportslig rolle i klubben.

IMG_7703

Erik Torgersen fikk blomster (skulle kanskje hatt minst 2 buketter) for god innsats som klubbens leder gjennom mange år. Erik går over i en annen rolle i klubben som arrangementansvarlig.

 

Vedlikehold av dempegaffel

Bookmark and Share

2506Lars Magne Larsen drar i gang en liten workshop i gaffelvedlikehold. Det vil bli vist hvordan man:

  • tar av de nedre gaffelbeinene og rengjør/smører disse. 
  • skifter olje i demperenheten

Vedlikehold av denne typen er viktig for å forlenge levetiden på gaffelen og at funksjonen på dempegaffelen opprettholdes over tid. Dette vil bli gjennomgått på en Rockshox SID XX, 2014 modell, men det er mye de samme prinsippene som gjelder for andre dempegafler.

Tid og sted: Klubbhuset, onsdag 11 februar kl 19.00

 

Kvalitet i treningsarbeidet!

Bookmark and Share

lindaHer er noen ord fra Linda Wibe Namsvatn om treningsperioden vi er inne i nå, hvorfor vi trener som vi gjør og hva som er viktig i perioden.

Det er hele tiden målet som styrer hvilken type trening man bør gjøre. I denne perioden er det veldig viktig å holde igjen på intervall-økter og være ekstra nøye på at de rolige turene blir rolig nok. Er alt for mange som blir for ivrige og trener intervallene for harde og i tillegg trener langturene for harde. Jeg anbefaler dere alle å være tålmodige og trene mest i sone 3 på intervallene, lukte litt innom sone 4 er ok. Hold dere i sone1 mellom intervall-dagene, men det er lov å lukte innom sone 2 i helgene, men bare en av dagene. Som Atle Kvålsvoll skriver i artikkelen sin, er det ikke de som trener mest som blir best. Sykkel er en hard og tidskrevende idrett hvor stikkordet mitt er å være tålmodig, tenke variasjon og progresjon i alt man gjør.

Atle Kvålsvoll sin artikkel: http://www.avantas.no/nyheter/glem-4-x-4-tenk-kvalitet-i-all-trening

 

Klubbtøy for 2015-sesongen

Bookmark and Share

IMG_5736

Til DSK-medlemmer:

Til de som trenger nytt klubbtøy til 2015-sesongen: nå er tiden inne for å gjøre bestillingen. Nytt for året blir at den enkelte foretar bestilling/betaling direkte med Racingdepot via nettbutikk. Legg merke til at nettbutikken vil være åpen i en begrenset periode, fra og med 14 januar og stenges 28 januar klokken 9. Bestilt klubbtøy vil bli levert innen Pretour Dalane i april. Prisene på nettbutikken er subsidiert. Her er link til nettbutikken: http://dalanesk.racingdepot.no/produkter.html

Eventuelle spørsmål angående nettbutikken rettes til Jesper Gejl Hansen på Racing Depot. Mail: Jesper.Gejl@racingdepot.no. Tlf: 415 33 979.

NYHETER:

  • Ny bukse med bedre padding og seler.
  • Ny jakke med DSK og Nordsjørittet sin logo. Tynnere enn den røde vinterjakken m/hette, men veldig bra og lett. Vindstopp i front og ermer, og pustende bak. ANBEFALES.
  • Ny vest med vindavisende front og mesh bak. Åpning for lommer bak. ANBEFALES

LITT OM KLUBBTØY SOM FINNES PÅ EGET LAGER:

Siden vi nå har nettbutikk og G-SPORT sårt trenger mer hylleplass, har vi flyttet alt lagerført tøy til det nye klubbhuset på Lagård. Det som er igjen av kampdraktene (kort sommerbukse/trøye) er små og store størrelser til kr 200,- pr stk. Tempodrakten finnes i alle størrelser utenom S for den pene sum av kr 250,-. Ellers har vi rød vinterjakke med hette i alle størrelser utenom XXXXL. Det finnes mer enn nok av løse armer, løse ben, skotrekk, regnjakke, lange hansker (meget bra) og ny type korte hansker.

Liste over tilgjengelige lagerført klubbtøy: DSK klubbtøy lagerførte artikler

Hvor mye som er på lager over de forskjellige artikler: Varelager DSK klubbtøy Januar 2015

Kontaktperson dersom spørsmål om klubbtøy generelt er materialforvalter i DSK: May Didriksen. E-post: may.did@hotmail.com. Mobil: 464 11 775.

Bilder fra nytt klubblokale

Bookmark and Share

Som kjent så har DSK over flere år vært på utkikk etter nytt klubbhus som erstatning for lageret på Slettebø. Det har ikke lykkes å få til en avtale med Eigersund kommune om leie/kjøp av noe på Slettebø. Andre lokaler er vurdert, og vi fikk et tips om at det var ledige lokaler hos Egersund Racketklubb. Nå har vi inngått en leieavtale med Rackettklubben fra 01.12.2014, og nå er alt utstyr flyttet over. Første styremøte hadde vi 8.desember, men den offisielle åpningen var lørdag 20.desember med grøt og gløgg etter årets siste breddetur. Her er bilder fra det nye klubblokalet på Lagård:

IMG_0749

IMG_0745
IMG_0746
IMG_0744
IMG_0743