DSK’ere i Okserittet Lyngdal

I dag gikk Okserittet av stabelen. Rittet som er 55 km langt, går gjennom naturvakre omgivelser og krysser 3 kommuner (Lyngdal, Farsund og Kvinesdal), går innom 2 vakre fjorder og har en total stigning på ca 1100 m. Med andre ord mange gode og seige bakker.

Det var ett bra arrangement med god sikkerhet og godt vakthold i alle kryss. Stengte veier gjorde også det også trygt for syklistene. Ellers kan det sies at det var ett lettkjørt ritt med mye grus og asfalt til tross for mye bakker.

Fra DSK stilte 14 stk, 13 okser og 1 dame – Mette Karlsen – gjorde en imponerende prestasjon og kom inn på tiden 2.30. Beste DSK’er ble Thore Thengs som kom inn på tiden 1,56. Gratulerer til begge to – strålende innsats :)

Resultater DSK Resultat Okserittet

11650708_10155768445485525_1826889321_n

Mette Karlsen Foto: Thore Thengs

Thore Thengs

Thore Thengs

10450740_10204633743311326_4028346193073040228_n

Rune Fardal Hovland, Alan Velasco,Rune Refsland og Kjetil Torgersen Foto: Jan Wersland

11403453_851500154886158_1551608597077748354_n

Agnar Tengesdal, Jan Wersland, Kjetil Torgersen, Rune Refsland, Odd Inge Sæstad, Atle Mong, Arnt Egil Laupstad, Bjørn Arild Omdal

I forkant av Okserittet var det de unge som satte sitt preg på Lyngdals gater, i det som blir kalt for Kalverittet. Vår egen Martin Edland vant en suveren seier i ungdomsklassen. Gratulerer så mye Martin :)

Martin Edland Foto: Kjell Inge Edland

Martin Edland
Foto: Kjell Inge Edland

 

 

NM Junior Tempo – Brumundal 25.juni

Karen Johanne Monsen Sandsmark deltok i dagens individuelle tempo (17,3 km) i Brumundal, og der endte det med en finfin 11. plass. Susanne Andersen fra Stavanger SK vant.

Resultater NM Junior Tempo

Karen Johanne og resten av Team Sandsmark rapporterer om at de er fornøyd med rittet, og at junior NM har vært en kjekk og lærerik opplevelse. Derimot skulle de ønske at deltok flere fra klubben, både utøvere og medhjelpere. Det hadde gjort dagene under NM enda kjekkere.

I morgen er det gateritt-og sykkelkometen fra Grastveit står nok en gang på startstreken:

11650866_1607519692856336_925755875_n 11651323_1607519979522974_10397415_n

 

 

 

Erik Bjørn Svalestad i Styrkeprøven Tr.heim-Oslo

DSKer Erik Bjørn Svalestad som syklet Den Store Styrkeprøven for Team Jæren har gitt oss følgende oppsummering fra rittet:

Prøver meg på en «liten» oppsummering etter Trondheim – Oslo. Først takk til alle som har fulgt med. Alltid kjekt å vite folk bryr seg Uttrykksikonet smile Ble jeg hoppet på team jæren laget i 12. time, da en av deres ryttere trakk seg. Håpet å få den gode opplevelsen med flott sommervær og vind i ryggen, etter mange år med frysing på den turen. Meldingene var jo gode, og været ble godt. 24 – 25 gr. på det varmeste. Bris i ryggen til Dombås, men derfra og inn var det bris i mot, Laget funket bra, og kjørte etter skjema til 16.30 Et velt i starten og 3 punkteringer førte til noe venting, men det må en regne med i lag sykling, der målet er å få alle med til mål. Bra opplegg av team jæren støtteapparat, så en er privilegert som kan bare sitte å trå, mens andre jobber for en Uttrykksikonet smile Turen nedover gikk bra. Buttet imot på slutten da vi skulle de siste par milene til mål fra Olavsgård. Vi pleier å kruse di siste to mil på under halvtimen, men nå ble det berg og dalbane opp til Ekebergsletta. Tenker vi brukte opp mot 45 minutt lenger på denne ekstra runden framfor tidligere år. Da vi kom til Ekeberg skulle alt være så fint i år, med festivitas og god gang. Dette så ikke vi til iallfall. Flikk et halvt glass cola, en halv banan ofg en kvart appelsin. Skandale spør du meg.Kunne få kjøpe varm mat til 140 kr. Nei, Trondheim – Oslo får ikke opp deltakelsen etter sånn behandling av sine deltakere som betaler i dyre dommen for å starte. Skiltingen/ vaktholdet i den nye trassen var også under hver kritikk. Ellers var det en flott sykkelopplevelse med gode sykkelkamerater fra flere klubber på jæren – Sandnes / Stavangerområdet. Jeg tok ikke et bilde på turen, men etter som jeg ser, har team jæren lagt ut bilder så det holder det siste døgnet. ps! sluttiden på de 550 km ( før 540 ) ble 17.08.44 For si oss fornøyd med det med tanke på lengre og mye mer høydemeter på slutten.

Erik Bjørn Svalestad

Palmerittet 20.juni 2015

Palmerittet vel utført denne helgen. 3 stk DSK`ere stilte til start i Kristiansand sentrum. 62 vakre, flotte og harde kilometre ble gjennomført. Utrolig flott og variert løype. Hadde håpet å se flere lokale på startstreken. Dette va et ritt eg gjerne vil anbefale videre til DSK. Ikke bare et ritt for grusryttere, de aller fleste stilte med dempegaffel eller fulldempere i dette rittet og med ganske god grunn. Håper vi kan være flere på startstreken i Kristiansand neste år.

Fredrik Dversnes

Bilder fra rittet kan ses ved å klikke på linken:

Bilder Palmerittet

 

 

NM junior landevei – Lillehammer 21.juni

I sentrum av Lillehammer var det i dag klart for fellesstart i NM landevei for junior kvinner. Vår egen Karen Johanne Monsen Sandsmark stilte forventningsfull og kamplysten til start i en by der gradestokken viste sommerlige temperaturer.

Men så er det da slik at ting ikke alltid går slik man ønsker. Karen Johanne ble dessverre tatt ut av løypen en runde før slutt.

Jenta som stort sett aldri klager og er blid og smiler hele tiden, ser nå frem mot torsdagens   tempoetappe. Da skal hun ta revansj. Oppdatering kommer, så følg med folkens.

DSC_0122

Karen J. Sandsmark Foto:Ruth T. Åse

DSC_0046

Nordsjørittet 2015

Nordsjørittet 2015 er nå vel overstått, med gode sykkelforhold, sol, blide og fornøyde ryttere langs hele ruten. Og ikke minst alle de flinke heiagjengene som gjorde sitt ytterste for at turen ble en enda kjekkere opplevelse.

Dalane SK ønsker å takke absolutt alle som har bidratt til arrangementet, det være seg rigging, vakter, bagasjeinnlevering, startledelse for å nevne noe.

Vi fikk mange flotte DSK resultater  i dag:

Leif Hansen klassevinner M70 – Gratulerer :) 

Leif Hansen

Leif Hansen – klassevinner M70

Oda Marandon Monsen ble nr 2 i K13-14 i ungdomsrittet.

Fredrik Dversnes ble nr 2 i M17

Edel Karin Hovland ble nr 4 i K45

Inger Ripland ble nr 4 i K55

Øvrige resultater finnes her: Resultater DSK

Øvrige bilder finnes her: Bilder Nordsjørittet 2015

Anne Thorild Kvåle Aarstad

Anne Thorhild Kvåle Aarstad Foto: Nordsjørittet

Nordsjø Arve Seglem

Arve Seglem Foto: Nordsjørittet

Johannes Fardal Foto: Nordsjørittet

Regionsmesterskapet Landevei – Fellesstart søndag 7.juni

I dag var det klart for dag 2 av Regionsmesterskapet, og på programmet stod fellesstart landevei. I ett særs forfriskende jærvær stilte Gabriel Omdal, Oda Marandon Monsen, Karen Johanne Sandsmark, Kjell Ingvar Sandsmark og Martin Edland på startstreken.

Nedenfor er det vedlagt noen bilder fra dagens ritt.

Flere bilder finnes ved å trykke på lenken :

Bilder fra Regionsmesterskapet 2015

Karen Johanne Sandsmark Foto: Ruth T. Åse

Karen Johanne Sandsmark
Foto: Ruth T. Åse

Oda Marandon Monsen Foto: Ruth T. Åse

Oda Marandon Monsen
Foto: Ruth T. Åse

Martin Edland Foto: Ruth T. Åse

Martin Edland
Foto: Ruth T. Åse

Kjell Ingvar Sandsmark Foto: Ruth T. Åse

Kjell Ingvar Sandsmark
Foto: Ruth T. Åse

Gabriel Omdal Foto: Ruth T. Åse

Gabriel Omdal
Foto: Ruth T. Åse

Gabriel på vei mot mål Foto: Ruth T. Åse

Gabriel på vei mot mål
Foto: Ruth T. Åse

Jubel Foto: Ruth T. Åse

Jubel
Foto: Ruth T. Åse

Ute i løypen Foto: Kjell Inge Edland

Ute i løypen
Foto: Kjell Inge Edland

Regionsmesterskapet Landevei Tempo – Vigrestad 6. juni

Første del av Regionmesterskapet for Landevei ble avviklet lørdag 6.juni i varierende vær, men tipp topp stemning blandt deltakerne og publikum. På dagens program stod tempoetappe, og fra DSK deltok følgende: Gabriel Omdal, Elias Omdal, Emil Omdal, Oda Marandon Monsen, Martin Edland, Kjell Ingvar Sandsmark, Karen Johanne Sandsmark, Thore Thengs, Per Terje Tjåland.

Karen Johanne vant sin klasse, mens kusine Oda også fikk æren av å bestige pallen.

I morgen er det klart for fellesstart landevei. Ny oppdatering, flere bilder kommer da og forhåpentligvis mer heder og ære til DSK .

Nedenfor er det vedlagt bilder som er tatt under dagen temporitt:

Flere bilder er lagt ut på Flickr:

Bilder fra Regionsmesterskapet Landevei 2015

Gabriel Omdal Foto: Ruth T. Åse

Gabriel Omdal
Foto: Ruth T. Åse

Elias Omdal Foto: Ruth T. Åse

Elias Omdal
Foto: Ruth T. Åse

Emil Omdal Foto: Ruth T. Åse

Emil Omdal
Foto: Ruth T. Åse

Martin Edland Foto: Ruth T. Åse

Martin Edland
Foto: Ruth T. Åse

Elias Omdal Foto: Ruth T. Åse

Elias Omdal
Foto: Ruth T. Åse

DSC_0152

Kjell Ingvar Sandsmark Foto: Ruth T. Åse

Karen Johanne Sandsmark Foto: Ruth T. Åse

Karen Johanne Sandsmark
Foto: Ruth T. Åse

Oda Marandon Monsen Foto: Ruth T. Åse

Oda Marandon Monsen
Foto: Ruth T. Åse

Per Terje Tjåland Foto: Ruth T. Åse

Per Terje Tjåland
Foto: Ruth T. Åse

Thore Thengs Foto: Ruth T. Åse

Thore Thengs
Foto: Ruth T. Åse

Color Line Setesdal Tour 2015

DSK laget - CLST 2015

DSK laget – CLST 2015

Årets CLST er over. Etter noen forfall de siste dagene var vi 17 stk på startstreken lørdag morgen. Rittet var i år preget av dårlige værvarslinger og diskusjonene angående vær og hva og hvor mye klær som skulle benyttes, var lange og meningene mange.

Imidlertid, lørdag morgen var været grått, men uten nedbør, og vi unngikk regn hele turen. Vi var enige om å sette en fart som tilsa ca 6:30 i sluttid.

Det gikk bra en stund, men etter hvert ble motvinden for hard, og vi kom samlet i mål på tiden 6:56. Tross dårlige varsler, ble det en fin, men hard tur i motvinden.

Edel Karin var særs uheldig og fikk punktering allerede i starten. Utenom dette gikk alt som planlagt, uten andre uhell.

En stor takk til Erik Bjørn som har ledet treningsturer og var lagkaptein. Veldig bra å ha slike rutinerte folk. Også takk for all hjelp til Geir Arne, Christer, Erik og May.

Odd Inge Sæstad