PreTour Dalane 2014

Bookmark and Share

Intensjonen med Pretour Dalane er at det skal være et morsomt/uhøytidelig treningsritt med lav startkontigent (100kr), god trening opp mot Nordsjørittet! Man kan velge å sykle med eller uten tidtakning. Dalane SK vil stille med faddere som sykler i løypa for å gi råd/tips og hjelpe hvis noen skulle få tekniske problemer eller yte annen hjelp. Utfordre seg selv eller en kollega og kom i form til Nordsjørittet og still opp i PreTour Dalane!

Løype: Start/mål ved Slettebø stadion utenfor Egersund. Løypa går først opp til Svanevann/Sokkakjerrbroa før ferden går på hovedvei ned til Eie og Nordsjørittraseen til Hellvik. Videre en runde opp fra Hellvik Hus til Lunhulen før man tar inn på Nedre Hellandsvei. Opp bakken til Ege, grusveien ned til Fotland, over «Burmaveien» til Slettebø igjen, en ekstra sløyfe langs gardene ved Slettebø før siste innspurt langs hovedveien tilbake Slettebø Stadion. Løypa er rundt 40 km lang. Her er løypa på google maps.

Tidspunkt: 24 april 2014, start kl 17.30.

Startkontingent: 100,- kr! :)

Mer informasjon og påmelding på http://www.pretour.no/

Direktelink til påmelding: https://registrering.quicktiming.no/?EventUID=5631

PlakatPreTourA3

CLST-trening 12 april 2014

Bookmark and Share

Mengdetreningen opp mot CLST fortsetter, og lørdag 12 april stod langtur på 4-5 timer på programmet for ekspresslaget. Værmeldingen slo ikke feil, og det ble definitivt en våt og kald opplevelse! 16 ryttere trosset været og møtte opp godt innpakket i tøy/regnklær. Turen gikk først t/r Hauge, så videre opp til Tengs, over Ege til «Gådå», opp til Bjerkreim, over Kløgetvedt til Vikeså og hjem. Til tross for det sure været så var det god stemning og god moral i laget. :) Dagfinn Mong stilte med følgebil og fotoapparat på turen!

Flere bilder fra turen: https://www.flickr.com/photos/108922857

IMG_1709

Rodveldsbakken rett etter Mong på vei mot Hauge i Dalane.

CLST-trening 29 mars

Bookmark and Share

Noen videosnutter fra CLST-treningen 29 mars som gikk t/r Orre. Fin fart nordover i medvinden, 30 min fartslek i motvinden på tur hjem og Ege-bakken som avslutning på en flott 4 timerstur!

Breddetur 5 april 2014

Bookmark and Share

15 stk stilte opp på dagens breddetur som gikk inn Heggdalsveien til Nodland i heie, tilbake til Veshovda, opp til Tengs, over Ege til Gådå og hjem! Takk til Odd Inge Sæstad som ledet turen! Dette var eksempel på en meget bra breddetur, passe tempo og god stemning! Som denne turen så er breddeturene på lørdager lagt opp til å være rolige turer, vil absolutt anbefale alle til å stille opp på disse! Også de som ikke er medlemmer at Dalane SK er velkommen! Man skal ikke være redd for at man er for dårlig trent eller at turene går for fort. På breddeturene er tempoet slik at alle skal få en fin tur! :)

IMG_0249

Her er gjengen samlet ved Nodland i heie for en 5min matpause!

CLST-trening langs jæren

Bookmark and Share

Den andre CLST-treningen for ekspresslaget ble gjennomført lørdag 29 mars på racersykler i strålende vårvær. 23 ryttere satte i marsj mot Jæren, ruten gikk rv44 til Brusand, videre med god fart opp bakkene til Brusali, før ferden gikk videre til Nærbø hvor vi hadde en rask stopp. 2 stk fikk tekniske problemer og returnerte alene til Egersund. Resten av gjengen tok turen videre til Orre, god fart i medvinden! På tilbaketuren fikk man mot/sidevind som satte laget på en liten prøve. Det var lagt inn 30 min fartslek som virkelig fikk opp pulsen på de fleste i laget! Turen ble på totalt 127km og litt i underkant av 4 timer.

clst trening 30 mars 2014

Her er litt av gjengen samlet på Slettebø etter treningsturen

Juniortrening 25 mars 2014

Bookmark and Share

Ivrige juniorer og foreldre møtte opp i Kjervallbakken til bakkeintervervall i flott vårvær 25 mars 2014! God innsats og høy puls på alle sammen, veldig bra jobbet! Virker som juniorene har det skikkelig kjekt på trening! :)

Se også juniorgruppen sine treningstider og treningsopplegg på nettsiden under menypunktet «ungdom».

 

Diverse oppdateringer på nettsiden

Bookmark and Share

Det er gjort litt endringer på nettsiden:

Informasjon om lisens: For å unngå misforståelser og for å informere så tydelig som mulig så er det skrevet litt om lisens på nettsiden. Denne informasjonen ligger under menypunktet «Bli medlem» og «Lisens».

Klubbtøy: Det har ikke kommet noe nytt når det gjelder klubbtøy, men kanskje ikke alle som er klar over at det finnes 2 typer hansker og 2 typer løse ermer. Det har nå blitt laget en oversiktlig katalog med bilder og priser hva som finnes tilgjengelig av klubbtøy, denne katalogen ligger under menyen «Klubben» og «Klubbtøy». May Didriksen er fremdeles klubben sin materialforvalter, og det er hun som skal kontaktes hvis det mangler noen artikler, ønsker om nye artikler osv!

Invitasjoner til andre ritt: Vi vil i år som i fjor legge ut invitasjoner til andre ritt, også de utenfor Rogaland. Disse ligger under menypunktet: «Ritt» og «Invitasjoner». Legg merke til Østerhusrittet og Garborgriket rundt som er seedingritt til Nordsjørittet. Montebellorittet (Vestfold) og Okserittet (Lyngdal) er seedingritt til Birken. Og ikke minst: Klubbens medlemmer oppfordres til å delta på egne ritt! (Pretour Dalane, Dalane Rundt og Nordsjørittet) :)

Dalane SK lagtempo

Bookmark and Share

Etter forslag som kom frem på årsmøte, har styret vedtatt at Dalane SK lagtempo ikke blir arrangert i 2014.

Med hilsen styret i Dalane SK.