Dalane Rundt 2013

Man kan også søke på resultatlister på de forskjellige klassene via denne linken.

Dalane SK gratulerer alle deltakere med vel gjennomført Dalane Rundt 2013. I følge rittleder så gikk årets ritt greit, bortsett fra en velt ned bakken mot Heskestad og en del punkteringer fra Heskestad og bort mot Ualand. Synd den indre veien ikke ble rengjort før rittet, mange ryttere som syns det var vel mye grus.

Litt foto fra målområdet og ut Årstaddalen

bilde 2

Vi gratulerer Bjørn Alexander Hovland fra Stavanger Sykleklubb som vant Dalane rundt 2013. Lars Magne Larsen fra Dalane SK tok en meget sterk 2 plass, og Hans Magne Kvingedal fra Stavanger Sykleklubb fikk 3 plassen.

bilde 3

Lene Byberg fra Bryne CK vant dameklassen, Janice Gunvaldsen fra Sandnes SK tok 2 plassen, mens Margrethe Pedersen tok bronsen. Margrethe var dessverre ikke tilstede da bildet ble tatt, hun var muligens i hallen og forsynte seg litt av de gode kakene som ble servert!

bilde 5

2 glade jenter: Karine Nevland og Karen Johanne Sandsmark fra Dalane SK delte seieren i ungdomsrittet 15-16.

bilde 4

I klassen M15-16 vant Tor Arne Gilje fra Sandnes SK. Markus Kristiansen tok en flott 2 plass. Filip Berge fra Nærbø SK tok 3 plassen, men Christoffer Ellingsen tok 4 plassen.

Vi må også gratulere Sveinung Klippen og Bjørn Arild Omdal fra Dalane SK med en sterk 3 og 4 plass i MTB klassen!