Dalane Rundt – Nordsjørittet – TdF og vaktkurs.

Dalane Rundt:

Som nok alle har fått med seg, så er rittet flyttet til søndag 26. august.  Trenger tilbakemelding om hvem som kan stille som vakt, og eventuelt andre oppgaver.   

TdF: Her mangler vi fortsatt noe noen få vakter, så om det er noen som kan hjelpe til, og allerede ikke er på listen (alle skal ha fått mail om plassering og tidspunkt fra Bikemaster).   

Nordsjørittet: Her trenger vi all den hjelpen vi kan få. 2 mangeårige samarbeidspartnere ønsker ikke å være med etter at kravet med kurs kom. Dette gjelder Brusand IL, og NMK.  O-klubben tar over vaktene til Brusand, så nå dekker de sonen fra inngang turveien til Hellvik, og  frem til matstasjonen på Ogna Caming. Og da er dette i trygge hender.  NMK`s vakter fra Start til inngang turveien er fremdeles ikke dekket, og her må vi finne en løsning som alle kan leve med i forhold til kravet til stasjonærvaktkurset.   

Vaktkurs: Kravet til stasjonærvakt kurset slapp vi unna under PreTouren, og vi hadde fått godkjent Dalane Rundt med ulike løsninger, samt bestilt Politi til Krossmoen (dyrt men trygt).  Her har vi allerede fått et hint om at de forventer at vi har klar stasjonærvakter til 26.august.  OPPFORDRING: for de som ikke har tatt løypevaktkurset, så hadde det vært fint om dere kjører det på e-læring så fort som mulig.  Når det gjelder stasjonærvakt-kurset, så er det mer omfattende, og vi er som jeg kjenner til 2 som har kjørt gjennom teorien på e-læring. Vi trenger mange av medlemmene som har det, så fint om maaaange tar det, så lager vi et opplegg der vi kjører praksisen samlet.  Fint om dere melder tilbake når det er utført.   

hilsen styret v/erik

Kommende Aktiviteter


DRAKTSPONSORER

Tengesdal Sport

RITT/HORVE SPONSORER