Dorthe Larsen 2. plass sammenlagt Norgescup Terrengrundbane for kvinner elite jr

Dorthe Larsen fra Dalane SK sikret seg i helgen  2. plass sammenlagt i Norges Cupen i terreng rundbane for kvinner junior elite. Før siste runde som ble arrangert i Halden lå Dorthe på 3.plass totalt men hadde god sjanse til å krype opp en plass på listen

Lørdag var det rundbaneritt og Dorthe håpet på et godt resultat men rittet ble ikke helt som planlagt. Etter et par minutters sykling ble Dorthe involvert i et fall og styret ble vridd og hun måtte løpe til teknisk sone for å få hjelp og tapte flere minutter tidlig i løpet. Opphentingen startet etter reparasjonen men med 1,5 runde igjen av 4 runder totalt knakk setet og hun måttet sykle til mål på ødelagt sete og var ikke fornøyd selv om det ble en 5. plass. Dorthe manglet bare noen få poeng på 2. plassen totalt etter rittet og trengte ikke gjøre annet enn å gjennomføre sprinten på søndag. Dette var siste runde i norgescupen denne sesongen og Dorthe er veldig fornøyd med 2. plassen totalt etter en del uhell og nedturer på slutten av årets sesong.